GO! Campus Kubik pakte weer uit met een heus evenement, het familiefeest. Dit evenement is elk jaar gekoppeld aan de opendeurdag. De happening vond plaats op vrijdag 25 januari 2019 in een warme omgeving van familie, vrienden en kennissen van onze Kubikkinderen.

Het was een namiddag vol leuke ‘kunstige’ workshops. Zo werd er bijvoorbeeld kunst op het bord geproduceerd, werden mensen ondergedompeld in een dramabad, werden mensen omgetoverd tot lollige personages en verschenen ze vervolgens op de catwalk. In een andere workshop werd er samengewerkt aan een groot kunstwerk en op nog een andere plaats werden de mensen op een competitieve, maar vooral creatieve manier tegen elkaar opgezet in een teamspel.

We sloten het evenement af met een prachtige tentoonstelling en een veiling van enkele exclusieve kunstwerken van onze Kubikkinderen. Er werd stevig geboden en de opbrengst was groter dan er gehoopt was. Met de winst worden er didactische middelen aangekocht om de visie rond “Samen Ondernemen” nog verder te verfijnen.