GO! Internaat en basisschool Kubik organiseerde voor de eerste maal een heuse winterhappening. Op onze vernieuwde speelplaats waren er tal van leuke standjes, die gezellig aangekleed waren in de Kerstsfeer. Met de kerstjingles die door de boxen galmden, kon je naar hartenlust heerlijke dranken en snacks nuttigen. Van warme choco, soep of glühwein tot een ijskoude borrel, voor ieder wat wils. Ook de hotdogs, souvlakis of het zelfgemaakte gebak van de ouderraad was voor velen niet te weerstaan.

De iets actievere bezoekers waagden zich aan een potje “nagelen”. De hamvraag van de avond was: “Hoeveel geld zit er in de grote ijsklomp verstopt?”, waarbij de winnaar nog een leuke geschenkmand kon winnen.

De leerlingen hadden hard geoefend om zelf ook bij te dragen aan de kerstsfeer. Ze brachten namelijk enkele liederen onder leiding van de leerkrachten.

Als kers op de taart bracht de Kerstman een bezoekje aan onze school. Hij had zijn eigen mooie troon waar er leuke foto’s gemaakt werden als herinnering aan de leuke avond. De Kerstman rinkelde met zijn bel en zag dat het goed was…