Van 9 januari tot en met 27 januari 2017

Campus Kubik staat bekend voor zijn Samen Ondernemen. Als kleine ondernemers willen wij dit jaar met een ondernemersspel in het thema van financieel beheer op de markt komen. Nieuw dit jaar is dat we de echte ondernemerswereld hierbij willen betrekken.

Het ondernemersspel is vergelijkbaar met het befaamde Monopoly. Het verschil zit in de uitwerking. In plaats van de ‘bekende straten’ krijgen de ondernemers van Maasmechelen de kans zich in te kopen. Daar er op het spelbord ook onderscheid gemaakt wordt tussen goedkopere en duurdere straten hebben wij de ondernemers van Maasmechelen ook de kans gegeven zich te onderscheiden in status.

Onze kleine ondernemers zijn volop bezig met het ontwikkelen van een prototype. Het is een nauw samenwerkingsverband tussen jong en oud. Het harde werken en de goede voorbereiding werpt zijn vruchten af. De gemeente Maasmechelen zelf en de ondernemers van Maasmechelen zijn gebrand om aan ons project deel te nemen. We hebben dan ook al heel wat enthousiaste sponsors.

We willen hierdoor de kloof tussen onze ondernemers in spé en de ‘echte’ ondernemers van Maasmechelen dichten en we zien een win- win situatie voor beide partijen. We zien het als een ongeziene kans om op een speelse innovatieve manier aan PR te doen. Het is tevens een mooi initiatief om aan te tonen dat wij als Campus actief bezig zijn met het ontwikkelen van heel wat ondernemersskills.