Campus Kubik inspireert en daagt jongeren uit om samen te ondernemen.

Wij verwelkomen graag alle kinderen van 2,5 tot 18 jaar, ook al is onze hoofddoelgroep kinderen van foorreizigers en schippers.

Spelenderwijs en met wederzijds respect verkennen we samen met jouw kind de verschillende aspecten van het samen ondernemen. We zetten onze toekomstbouwers aan tot durven denken en doen. We bereiden onze kinderen voor op een toekomst waar ze zelf actief aan bouwen. Via uitdagende en leerrijke lessen, workshops, muzische vorming en projecten, waar ze zelf inspraak in krijgen, kunnen ze hun individuele talenten en kwaliteiten verder ontwikkelen en ontdekken. Zo ontstaat management op kindermaat.

Trouwens… je bent nooit te jong om te ondernemen.

Alle kinderen zijn welkom! We bieden hen een warm thuisgevoel, studiebegeleiding en een breed scala van ontspanningsmogelijkheden aan in een groen kader.

Ons ruim gebouw, met verschillende leef-, sport- en speelruimtes, middenin een rustige omgeving biedt hiertoe vele mogelijkheden. Door de geïntegreerde aanpak tussen de basisschool en het internaat, is dit een totaalconcept waar ook plaats is voor ’spelen’… want elke ondernemer weet hoe belangrijk het is om te ontspannen.