Opvoeders

Opvoedster Sabrina Zecca

Opvoedster Sabrina Zecca

"When you feel like quitting, think about why you started."
Ik ben Sabrina, opvoeder en mama van 2 dochtertjes. Als kind ging ik altijd graag naar school. Mijn grote passie tennis speelde een belangrijke rol in mijn jeugdjaren. Ik houd van orde en structuur, sporten en knutselen. Ik heb voor opvoeder gekozen om mee te helpen aan het creëren van een gezellige 2e-thuissituatie. Mijn job is super leuk omdat er een vertrouwensband ontstaat tussen kind en opvoeder. Op de werkvloer is er altijd veel variatie en plezier. Kortom ook voor mij is het een 2e thuis.
Opvoedster Liesbeth Vandeweerdt

Opvoedster Liesbeth Vandeweerdt

"Always find a reason to smile. It may not add years to your life but it surely add life to your years!"
Mijn naam is Liesbeth en ik ben 23 jaar. Ik wist al vroeg dat ik later in de sociale sector zou willen werken. Ik werk graag met mensen, zowel jong als oud, en bloei helemaal open wanneer ik iets voor anderen kan betekenen. Daarnaast kan ik ervan genieten als mijn enthousiasme en creativiteit optimaal benut wordt. In mijn vrije tijd probeer ik af en toe wat te sporten, maar hou ik ook vooral van lekker eten.
Opvoedster Jessica Nijssen

Opvoedster Jessica Nijssen

"What doesn't kill you, makes you stronger."
Ik ben juf Jessica, en zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd geweest door kinderen. Al van jongs af aan zat ik in de jeugdbeweging, ging ik babysitten, werd ik zelf leidster en monitor van verschillende verenigingen, etc. Ik wist dan ook al snel welke richting ik uit wilde met mijn leven. Ik kan me dan ook geen leven zonder kinderen erin voorstellen. Kids make me happy!
Opvoeder Alex(sandro) Wröbel

Opvoeder Alex(sandro) Wröbel

"My mission in life is not merely to survive but to thrive, and to do so with some passion,some compassion,some humor and some style!"
Als opvoeder streef ik ernaar om een rolmodel te zijn voor de kinderen en hun de juiste normen en waarden over te dragen !
Opvoeder Patrick Bambust

Opvoeder Patrick Bambust

Internaat
Mijn dochter en mijn zoon noemen me papa, twee kleindochters zeggen bompa tegen mij. Er zijn ook heel wat kinderen op het internaat die mij opa noemen. Fijn… Dat is normaal als je zestig bent. Kinderen voorbereiden op de toekomst, dat is het fijnste wat je kan doen. Onze kinderen worden eerst gekoesterd in een droomwereld van feeën en elfen, om daarna bang wakker te worden in de echte boze wereld! Is dat zo? Misschien wel, maar het hoeft niet zo te zijn. We moeten kinderen niet klein krijgen, we moeten ze grootbrengen. Ik hou immens veel van diversiteit, zowel bij mensen als planten en dieren. De wereld is ons dorp. Dat wil ik ook de kinderen meegeven in hun rugzakje met skills voor later. We moeten onze kinderen leren omgaan met (bio)-diversiteit, tonen niet bang te zijn voor elkaar maar respectvol, lief, helpend en zorg dragend voor de anderen, plant, dier en het milieu. Er komt heel wat op onze kinderen af, maar als we ze leren zelfstandig denken en doen kunnen ze de wereld aan.
Opvoedster Margriet Creces

Opvoedster Margriet Creces

"Live your life"
Opvoedster Ellen Souvereyns

Opvoedster Ellen Souvereyns

"Teachers who live teaching, teach children to love learning"
Ik ben Ellen en 28 jaar geleden geboren in een onderwijzersfamilie. Het was voor mij vanzelfsprekend dat ik in de voetstappen zou treden van mijn ouders. Met een passie voor het vak tracht ik de kinderen in eerste instantie een veilig gevoel te waarborgen en van daaruit waarden en normen bij te brengen overeenkomstig met die van het GO! Mijn job is mijn leven en deze oefen ik met heel veel liefde uit.
Opvoedster Lori Bambust

Opvoedster Lori Bambust

"To live a creative life, we must lose our fear of being wrong."
Ik ben juf Lori en werk al sinds 2007 op het internaat. Ik heb 2 dochtertjes en ben altijd al bezig geweest met kinderen. Als tiener zat ik in de begeleiding van de scouts en ging ik op regelmatige basis babysitten. Het was dan ook vanzelf sprekend dat ik uiteindelijk ben beginnen werken met kinderen. Werken met kinderen is leuk en is nooit saai. Kinderen leren heel veel dingen van ons maar ik leer ook iedere dag van hen.
Opvoeder Ludo Moermans

Opvoeder Ludo Moermans

Internaat
Opvoedster Anne Jooren

Opvoedster Anne Jooren

Internaat
"Dream it, wish it, DO it!"