Opvoeders

Opvoedster Sabrina Zecca

Opvoedster Sabrina Zecca

"When you feel like quitting, think about why you started."
Ik ben Sabrina, opvoeder en mama van 2 dochtertjes. Als kind ging ik altijd graag naar school. Mijn grote passie tennis speelde een belangrijke rol in mijn jeugdjaren. Ik houd van orde en structuur, sporten en knutselen. Ik heb voor opvoeder gekozen om mee te helpen aan het creëren van een gezellige 2e-thuissituatie. Mijn job is super leuk omdat er een vertrouwensband ontstaat tussen kind en opvoeder. Op de werkvloer is er altijd veel variatie en plezier. Kortom ook voor mij is het een 2e thuis.
Opvoedster Liesbeth Vandeweerdt

Opvoedster Liesbeth Vandeweerdt

"Always find a reason to smile. It may not add years to your life but it surely add life to your years!"
Mijn naam is Liesbeth en ik ben 23 jaar. Ik wist al vroeg dat ik later in de sociale sector zou willen werken. Ik werk graag met mensen, zowel jong als oud, en bloei helemaal open wanneer ik iets voor anderen kan betekenen. Daarnaast kan ik ervan genieten als mijn enthousiasme en creativiteit optimaal benut wordt. In mijn vrije tijd probeer ik af en toe wat te sporten, maar hou ik ook vooral van lekker eten.
Opvoedster Jessica Nijssen

Opvoedster Jessica Nijssen

"What doesn't kill you, makes you stronger."
Ik ben juf Jessica, en zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd geweest door kinderen. Al van jongs af aan zat ik in de jeugdbeweging, ging ik babysitten, werd ik zelf leidster en monitor van verschillende verenigingen, etc. Ik wist dan ook al snel welke richting ik uit wilde met mijn leven. Ik kan me dan ook geen leven zonder kinderen erin voorstellen. Kids make me happy!
Opvoeder Patrick Bambust

Opvoeder Patrick Bambust

Internaat
Mijn dochter en mijn zoon noemen me papa, twee kleindochters zeggen bompa tegen mij. Er zijn ook heel wat kinderen op het internaat die mij opa noemen. Fijn… Dat is normaal als je zestig bent. Kinderen voorbereiden op de toekomst, dat is het fijnste wat je kan doen. Onze kinderen worden eerst gekoesterd in een droomwereld van feeën en elfen, om daarna bang wakker te worden in de echte boze wereld! Is dat zo? Misschien wel, maar het hoeft niet zo te zijn. We moeten kinderen niet klein krijgen, we moeten ze grootbrengen. Ik hou immens veel van diversiteit, zowel bij mensen als planten en dieren. De wereld is ons dorp. Dat wil ik ook de kinderen meegeven in hun rugzakje met skills voor later. We moeten onze kinderen leren omgaan met (bio)-diversiteit, tonen niet bang te zijn voor elkaar maar respectvol, lief, helpend en zorg dragend voor de anderen, plant, dier en het milieu. Er komt heel wat op onze kinderen af, maar als we ze leren zelfstandig denken en doen kunnen ze de wereld aan.
Opvoedster Margriet Creces

Opvoedster Margriet Creces

"Live your life"
Opvoedster Anne Jooren

Opvoedster Anne Jooren

"Dream it, wish it, DO it!"
Mijn naam is Anne en ik ben 29 jaar. Ik ben sportief, enthousiast, creatief en heb een groot hart voor kinderen. Ik haal er veel voldoening uit om mijn kennis en vaardigheden over te brengen naar de kinderen, om hen op een leuke en veilige manier iets bij te leren. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport en breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen.
Opvoedster Lori Bambust

Opvoedster Lori Bambust

"To live a creative life, we must lose our fear of being wrong."
Ik ben juf Lori en werk al sinds 2007 op het internaat. Ik heb 2 dochtertjes en ben altijd al bezig geweest met kinderen. Als tiener zat ik in de begeleiding van de scouts en ging ik op regelmatige basis babysitten. Het was dan ook vanzelf sprekend dat ik uiteindelijk ben beginnen werken met kinderen. Werken met kinderen is leuk en is nooit saai. Kinderen leren heel veel dingen van ons maar ik leer ook iedere dag van hen.
Opvoeder Ludo Moermans

Opvoeder Ludo Moermans

Internaat
Opvoedster Sandra Mola

Opvoedster Sandra Mola

"Wie handelt vanuit passie, heeft geen werk maar een leven."
Ik ben Sandra en ben 23 jaar oud. Ik vind het geweldig om met kinderen bezig te zijn, omdat je er veel liefde van terugkrijgt. Er is niets mooier dan een kinderglimlach. Ik ben 5 jaar lang leidster geweest bij de scouts. Ik haal er voldoening uit als ik mensen kan helpen en heb daarom gekozen voor de sociale sector. Ik zeg altijd: behandel een ander, zoals je zelf behandeld wilt worden. Het is de bedoeling dat we samen leren, spelen, ontdekken en groeien in een leuke/veilige omgeving. Zodat we allemaal ontwikkelen tot een uniek individu.
Opvoeder Joffrey Cops

Opvoeder Joffrey Cops

"Obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it."
Hallo, ik ben Joffrey. Ik ben een zeer sportief iemand en probeer hieruit mijn inspiratie te halen om kinderen iets bij te brengen. Waarden zoals plezier, respect, eerlijkheid, fair-play, doorzettingsvermogen, teamwork, ... , zijn niet alleen toepasbaar in de sport, maar zeker ook in het dagelijkse leven.
Opvoeder Martijn Oerlemans

Opvoeder Martijn Oerlemans

"Zonder tegenslag bestaat er geen overwinning!"
De kernwaarde die ik graag wil uitdragen naar kinderen is dat je een balans vindt tussen plezier maken en discipline tonen. Ik ga graag met de kids diverse sporten uitvoeren, maar vind ook wel dat er gewerkt moet worden wanneer dit van hen verwacht wordt. Als opvoeder zijnde streef ik graag naar een huiselijke sfeer, maar houd ook rekening met de ontwikkelingstaken van het kind.