Leerkrachten

Juf Nele Haesen

Juf Nele Haesen

School
Ik ben Nele, 29 jaar. Al van jongs af wist ik dat ik met kleuters wou werken. Als kleuterjuf kan ik verschillende passies van me combineren. Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen te zingen en hen allerlei muziekinstrumenten te laten ontdekken. Ik hou van de spontaniteit en verrassendheid van kleuters. Ik ontdek graag nieuwe dingen met hen. In mijn vrije tijd ben ik dirigente van een kleuter- en een kinderkoor. Daarnaast zing ik zelf in een popkoor en ga ik regelmatig sporten.
Juf Kyara Gerits

Juf Kyara Gerits

"A child can teach an adult three things: to be happy for no reason, to always be curious and to fight tirelessly for something"
Ik ben Kyara, geboren in 1991. Van kleins af aan wist ik dat ik in de voetsporen wou treden van velen van mijn familieleden... in het onderwijs werken! Ik oefen mijn job als kleuterjuf uit met héél mijn hart. Mensen rondom mij omschrijven mij als optimistisch, creatief en volhardend. Ik vind het belangrijk dat kinderen blijven geloven in hun eigen wensen en dromen. Als leraar is het onze taak om te helpen deze te laten uitkomen! Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst door te genieten van de kleine dingen in het leven, samen met familie en vrienden.
Juf Deborah Gai

Juf Deborah Gai

"Take the risk or lose the chance. Don’t overthink, just let it go!"
Ik ben juf Deborah, 24jaar oud. Als kind droomde ik ervan om kleuterjuf te worden. Na mijn studies kleuteronderwijs én ervaring in het lager onderwijs kreeg ik de smaak te pakken en studeerde ik ook bij voor leerkracht lager onderwijs. Ik ben een doorzetter en een durver. Ik ga graag verschillende uitdagingen en streef naar een positief resultaat. Dit probeer ik ook bij te brengen aan de kinderen. Ze moeten geen angst hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan, daar leer je van! Als je het niet probeert weet je het niet. Zo gaan de kinderen meer in zichzelf geloven en zelfvertrouwen krijgen. Naast het lesgeven op een school is dansen ook een groot deel van mijn leven. Na de schooluren geef ik danslessen aan beginners en gevorderden. Daarnaast geniet ik nog van de kleine dingen in het leven.
Juf Ilse Corstjens

Juf Ilse Corstjens

"Als het even kon, koos ik voor alle dagen zon."
Ik ben juf Ilse en heb er sinds 17 mijn passie van gemaakt om kindjes te leren lezen. Wie kan lezen heeft immers toegang tot heel wat wijsheden in de wereld. Zelf kan ik ook intens genieten van een goed boek. Reizen en lekker eten zijn nog meer genotsmomenten maar een fietstocht of partijtje tennissen helpen me ook regelmatig ontspannen. Mijn levensmotto: je kunt beter problemen oplossen dan er te maken! Ik wil dus kinderen begeleiden om dit te leren en geloof dat Kubik hen daarvoor een stevige basis geeft.
Juf Ingrid Tilmans

Juf Ingrid Tilmans

"Als kinderen allemaal dezelfde kip moeten knippen, kunnen ze hun ei niet kwijt."
Als juf van de lessen muzische vorming: beeld, heb ik doorheen de jaren steeds meer het nut ingezien om leerlingen te laten experimenteren met hun creativiteit. Zo probeer ik elke leerling aan te moedigen om zijn/haar talent te ontdekken.
Juf Cindy Monai

Juf Cindy Monai

"Be the change you wish to see in the world"
Ik ben Cindy en ik ben 40 jaar. Leerkracht zijn is iets waar ik heel trots op ben. Ik heb altijd graag kinderen rond mij gehad en probeer steeds het beste uit hen te halen. Mijn doorzettingsvermogen en empathie zorgt ervoor dat ik samen met mijn kinderen hun grenzen kan verleggen. Opgeven staat niet in mijn woordenlijst. In mijn vrije tijd probeer ik rust te vinden in het sporten, lezen en genieten van mijn gezin.
Juf Iris Sorce

Juf Iris Sorce

"Educating the mind without educating the heart is no education at all"
Ik ben juf Iris en ik ben de jongste van het team. Ik ben een optimistisch persoon en probeer zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen. Ook ben ik een durver, maar als we het hebben over echte durvers, dan zijn het wel kinderen. Mijn doel is om dit verder te stimuleren. Ik wil dat leerlingen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid niet bang zijn om te falen. Mijn droom is om van kinderen, zelfbewuste kinderen te maken! En dit al in de lagere school.
Meester Eddy Nagy

Meester Eddy Nagy

'Plezier op school is de brandstof om graag en veel te leren!'
Ik ben Eddy, in mijn turnlessen probeer ik kleuters, kinderen of jongeren het beste uit zichzelf te laten halen. Samen leren en spelen op een fijne manier staat steeds centraal. Er is niks leuker dan kinderen stimuleren om te sporten en samen te bewegen! Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de turnzaal een plaats is waar iedereen zich goed kan voelen.
Juf Pascale Noirfalise

Juf Pascale Noirfalise

Godsdienst
Juf Elly Leys

Juf Elly Leys

Zedenleer