Leerkrachten

Juf Tiziana - jongste kleuters

Juf Tiziana - jongste kleuters

Mijn naam is Tiziana, juf van de jongste kleuters. Ik kom alle dagen met plezier naar school vanuit Genk. Ik vind het erg belangrijk dat de peuters in hun allereerste klasje kunnen thuiskomen in een warme, geborgen en veilige omgeving. Daarom neem ik elke dag de tijd om met mijn sprankelende glimlach mee te spelen en te ontdekken, veel te dansen en te zingen, uitgebreid te troosten en te knuffelen. Je bent niet alleen een juf maar ook een soort mama’tje voor de kinderen. Als mama probeer ik een goed evenwicht te vinden tussen mijn gezin en mijn twee kinderen en mijn job als kleuterjuf. Thuis zal je me vaak in de keuken zien vertoeven en tover ik de lekkerste, Italiaanse gerechten klaar. Want daar liggen mijn roots. De vakanties worden dan ook meestal opgevuld met een reisje naar het mooie Italië. Ik ben een doorzetter en een durver. Ik ga graag verschillende uitdagingen en streef naar een positief resultaat. Dit probeer ik ook bij te brengen aan de kinderen. Ze moeten geen angst hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan, daar leer je van! Als je het niet probeert weet je het niet. Zo gaan de kinderen meer in zichzelf geloven en zelfvertrouwen krijgen.
Juf Anna Maria - jongste kleuters

Juf Anna Maria - jongste kleuters

Hallo, ik ben Annna Maria. Ik vind het enorm interessant om met kleuter te werken. Tijdens mijn activiteiten gaan we spelenderwijs aan de slag met veel materiaal. Hier probeer ik zoveel mogelijk de kansen aan te bieden om te experimenteren en zelf te ontdekken. De kleuters mogen het zelf allemaal aan den lijve ondervinden om de wereld beter te leren kennen. Door succeservaringen aan te bieden, wil ik je jonge kleuters ook stimuleren om soepel te bewegen en deze koppel ik dan zoveel mogelijk met muziek en dans. Mijn hobby’s zijn zingen, dansen, bakken en uiteraard lekker eten.
Juf Kyara - oudste kleuters

Juf Kyara - oudste kleuters

"A child can teach an adult three things: to be happy for no reason, to always be curious and to fight tirelessly for something"
Ik ben Kyara, geboren in 1991. Van kleins af aan wist ik dat ik in de voetsporen wou treden van velen van mijn familieleden... in het onderwijs werken! Ik oefen mijn job als kleuterjuf uit met héél mijn hart. Mensen rondom mij omschrijven mij als optimistisch, creatief en volhardend. Ik vind het belangrijk dat kinderen blijven geloven in hun eigen wensen en dromen. Als leraar is het onze taak om te helpen deze te laten uitkomen! Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst door te genieten van de kleine dingen in het leven, samen met familie en vrienden.
Juf Nele - oudste kleuters

Juf Nele - oudste kleuters

~ alles wat je aandacht geeft groeit ~
Ik ben Nele, geboren in 1987. Ik ben juf van de tweede kleuterklas. Al van jongs af wist ik dat ik met kleuters wou werken. Als kleuterjuf kan ik verschillende van mijn passies combineren. Voor mij is een dag niet gezongen, een dag niet geleefd. Ik hou van de spontaniteit en creativiteit van kleuters. Ik vind het een voorrecht om elke dag met de kleuters nieuwe dingen te ontdekken en hen te helpen groeien in hun ontwikkeling. Ik haal het meeste voldoening wanneer ik kinderen net dat stapje verder laat zetten. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur, hou ik van bakken, muziek maken en tijd door brengen met familie en vriendinnen. Dit zijn ideale momenten om mijn batterijen terug op te laden.
Juf Deborah - oudste kleuters

Juf Deborah - oudste kleuters

"Take the risk or lose the chance. Don’t overthink, just let it go!"
Ik ben juf Deborah, 24jaar oud. Als kind droomde ik ervan om kleuterjuf te worden. Na mijn studies kleuteronderwijs én ervaring in het lager onderwijs kreeg ik de smaak te pakken en studeerde ik ook bij voor leerkracht lager onderwijs. Ik ben een doorzetter en een durver. Ik ga graag verschillende uitdagingen en streef naar een positief resultaat. Dit probeer ik ook bij te brengen aan de kinderen. Ze moeten geen angst hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan, daar leer je van! Als je het niet probeert weet je het niet. Zo gaan de kinderen meer in zichzelf geloven en zelfvertrouwen krijgen. Naast het lesgeven op een school is dansen ook een groot deel van mijn leven. Na de schooluren geef ik danslessen aan beginners en gevorderden. Daarnaast geniet ik nog van de kleine dingen in het leven.
Juf Maaike - oudste kleuters

Juf Maaike - oudste kleuters

Hey, ik ben Maaike, geboren in 1990. Samen met juf Deborah zijn wij de juffen van de 3de kleuterklas. Wij bereiden jullie kleuters zo goed mogelijk voor op de grote sprong naar het eerste leerjaar. Mijn middelbare opleiding was aan de Kunstschool in Hasselt. Dankzij mijn job als kleuterjuf kan ik mijn creativiteit kwijt. Tijdens de ondernemersateliers hou ik ervan om de kleuters uit te dagen, hun stimuleren om “out of the box” te denken en de ondernemersvaardigheden te prikkelen. Het is heel mooi om kinderen te zien groeien. Dit samen met hun dankbaarheid, hun enthousiasme en knuffels maakt dat ik veel voldoening haal uit mijn job. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en wandelen met mijn hondjes.
Juf Briana - 1ste graad

Juf Briana - 1ste graad

Mag ik kort even verklappen wie ik ben? Ik ben juf Briana. De meeste mensen zullen mij kennen als een enthousiast , positief en gelukkig persoon. Mijn missie is om mijn leerlingen een goede, structurele basis mee te geven met een grote dosis humor, positiviteit en respect voor ieders niveau. Juf zijn is mijn grote passie, kinderen gelukkig maken is een van de dingen waar ik heel veel voldoening uithaal. Al mijn leerlingen kunnen steeds met alles bij mij terecht voor een schouderklopje, een troostend woordje of gewoon een welgemeende dikke knuffel, want dat doe ik graag, knuffelen. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn hondjes tijdens lange wandelingen, ga ik sporten en besteed ik graag tijd met mijn familie en vrienden met de nodige hapjes en drankjes.
Juf Cindy - 1ste graad

Juf Cindy - 1ste graad

"Be the change you wish to see in the world"
Ik ben Cindy. Leerkracht zijn is iets waar ik heel trots op ben. Ik heb altijd graag kinderen rond mij gehad en probeer steeds het beste uit hen te halen. Mijn doorzettingsvermogen en empathie zorgt ervoor dat ik samen met mijn kinderen hun grenzen kan verleggen. Opgeven staat niet in mijn woordenlijst. In mijn vrije tijd probeer ik rust te vinden in het sporten, lezen en genieten van mijn gezin.
Juf Laura - 2de graad

Juf Laura - 2de graad

Be yourself: everyone else is already taken
Mag ik me even voorstellen? Je mag het gerust doorvertellen. Juf Louwrraaaa is mijn naam (grapje Laura). Ondanks mijn Italiaanse roots, ben ik alsnog 1m87. Mijn job doe ik ontzettend graag met veel liefde, warmte en respect. Ook al is mijn blik zo nors als een specht, ik hou van mijn leerlingen heel oprecht! Ik probeer zoveel als mogelijk al mijn leerlingen een veilig gevoel te geven waarbij ze zelfstandig leren werken, maar ook kunnen rekenen op een luisterend oor, een knuffel, een motiverend schouderklopje en af en toe een grapje van de temperamentvolle, Italiaanse juf. Elk kind is uniek. Ze horen er allemaal bij! Mijn passie voor muziek neem ik dagelijks mee in de klas. In mijn vrije tijd reis en sport ik graag. Elke vakantie probeer ik naar Zuid-Italië te reizen waar ik mijn hart verloren heb. De klas is voor mij een plekje waar je kan leren, waar je af en toe eens gek kan doen, waar je je goed voelt en jezelf kan zijn.
Juf Marion - 3de graad

Juf Marion - 3de graad

Ik ben juf Marion en al vele jaren actief in het onderwijs. Toen ik mijn opleiding als juf beëindigde heb ik een werk geschreven over de trekkende bevolking. Mijn ouders woonden ook op een boot. Zo ben ik bij Kubik terecht gekomen. De laatste jaren heb ik ervaring opgedaan in alle leerjaren en meegedaan aan verschillende projecten voornamelijk rond 'Milieuzorg op School'. In mijn vrije tijd hou ik van tuinieren, varen en wandelen met onze border collie. Mijn zoon en ik hebben daarbij nog een stel kippen, poezen, vissen en een chinchilla. Iedere vakantie komt een vakantiekind uit Parijs. Zo oefenen we op een fijne manier een woordje Frans.
Juf Ilse - 3de graad

Juf Ilse - 3de graad

"Als het even kon, koos ik voor alle dagen zon."
Ik ben juf Ilse en heb er sinds 17 mijn passie van gemaakt om kindjes te leren lezen. Wie kan lezen heeft immers toegang tot heel wat wijsheden in de wereld. Zelf kan ik ook intens genieten van een goed boek. Reizen en lekker eten zijn nog meer genotsmomenten maar een fietstocht of partijtje tennissen helpen me ook regelmatig ontspannen. Mijn levensmotto: je kunt beter problemen oplossen dan er te maken! Ik wil dus kinderen begeleiden om dit te leren en geloof dat Kubik hen daarvoor een stevige basis geeft.
Juf Chloe - zorgjuf

Juf Chloe - zorgjuf

'Het mooiste dat je een kind kan geven is een kans'.
Mijn naam is Chloë Wirix. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut. Het is altijd al mijn passie geweest om met kinderen te werken. Daarom heb ik ervoor gekozen om na ergotherapie de opleiding zorgverbreding en remediërend leren te volgen. Ik werk op Kubik als zorgleerkracht. Ik sta vooral bekend bij de kinderen als de juf van de fijne motoriek. Een kind iets bijleren, een kind laten groeien, een kind zijn talenten laten ontdekken, dat zijn de redenen waarom ik zo graag op school werk. Creatieve spelletjes en ideeën uitwerken is mijn ding. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport, ga ik graag lekker eten en ben ik vaak te vinden bij mijn familie of vrienden.
Juf Pascale - katholieke godsdienst

Juf Pascale - katholieke godsdienst

Juf Elly - zedenleer

Juf Elly - zedenleer

Als leerkracht niet-confessionele zedenleer zet ik me in om de kinderen een aantal waarden en normen bij te brengen die passen in onze multiculturele samenleving. Waarden zoals Vrijzinnigheid, kritische zin, opkomen voor jezelf, verdraagzaamheid en respect voor “anders zijn“ zijn immers belangrijk in deze snel evoluerende wereld..
Juf Zeynep - Islam

Juf Zeynep - Islam

Everyone you meet, has something to teach you.
As salaam alaykoem Ik ben Zeynep, echtgenote, moeder, wandelaar, verkenner, fietser, boekenliefhebber... maar het leukste: leerkracht islamitische godsdienst!
Meester Eddy - lichamelijke opvoeding

Meester Eddy - lichamelijke opvoeding

'Plezier op school is de brandstof om graag en veel te leren!'
Ik ben Eddy, in mijn turnlessen probeer ik kleuters, kinderen of jongeren het beste uit zichzelf te laten halen. Samen leren en spelen op een fijne manier staat steeds centraal. Er is niks leuker dan kinderen stimuleren om te sporten en samen te bewegen! Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de turnzaal een plaats is waar iedereen zich goed kan voelen.