Leerkrachten

Juf Nele Haesen

Juf Nele Haesen

School
Ik ben Nele, 29 jaar. Al van jongs af wist ik dat ik met kleuters wou werken. Als kleuterjuf kan ik verschillende passies van me combineren. Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen te zingen en hen allerlei muziekinstrumenten te laten ontdekken. Ik hou van de spontaniteit en verrassendheid van kleuters. Ik ontdek graag nieuwe dingen met hen. In mijn vrije tijd ben ik dirigente van een kleuter- en een kinderkoor. Daarnaast zing ik zelf in een popkoor en ga ik regelmatig sporten.
Juf Ellen Souvereyns

Juf Ellen Souvereyns

"Teachers who love teaching, teach children to love learning"
Ik ben Ellen en 28 jaar geleden geboren in een onderwijzersfamilie. Het was voor mij vanzelfsprekend dat ik in de voetstappen zou treden van mijn ouders. Met een passie voor het vak tracht ik de kinderen in eerste instantie een veilig gevoel te waarborgen en van daaruit waarden en normen bij te brengen overeenkomstig met die van het GO! Mijn job is mijn leven en deze oefen ik met heel veel liefde uit.
Juf Michelle Vliegen

Juf Michelle Vliegen

"Let your smile change the world but never let the world change your smile!"
Mijn naam is Michelle Vliegen en ik ben een gepassioneerde kleuterjuffrouw. Het vak leren begon bij mij onbewust al heel snel met name door mijn mama te helpen met de kleuters in de eetzaal. Later trok ik mijn interesse door naar mijn studierichting: kinderzorg. Ook via mijn vakantiewerk (kleuteropvang) ondervond ik jaar na jaar opnieuw dat ik jonge kinderen iets wilde bijbrengen. Vandaar dat ik ook ben gaan studeren voor leerkracht in het kleuronderwijs om zo van mijn droom ook mijn job te kunnen maken en iedere dag bezig te zijn met hetgeen ik het liefste doe!
Juf Ilse Corstjens

Juf Ilse Corstjens

"Als het even kon, koos ik voor alle dagen zon."
Ik ben juf Ilse en heb er sinds 17 mijn passie van gemaakt om kindjes te leren lezen. Wie kan lezen heeft immers toegang tot heel wat wijsheden in de wereld. Zelf kan ik ook intens genieten van een goed boek. Reizen en lekker eten zijn nog meer genotsmomenten maar een fietstocht of partijtje tennissen helpen me ook regelmatig ontspannen. Mijn levensmotto: je kunt beter problemen oplossen dan er te maken! Ik wil dus kinderen begeleiden om dit te leren en geloof dat Kubik hen daarvoor een stevige basis geeft.
Juf Ingrid Tilmans

Juf Ingrid Tilmans

"Als kinderen allemaal dezelfde kip moeten knippen, kunnen ze hun ei niet kwijt."
Als juf van de lessen muzische vorming: beeld, heb ik doorheen de jaren steeds meer het nut ingezien om leerlingen te laten experimenteren met hun creativiteit. Zo probeer ik elke leerling aan te moedigen om zijn/haar talent te ontdekken.
Juf Cindy Monai

Juf Cindy Monai

"Be the change you wish to see in the world"
Ik ben Cindy en ik ben 40 jaar. Leerkracht zijn is iets waar ik heel trots op ben. Ik heb altijd graag kinderen rond mij gehad en probeer steeds het beste uit hen te halen. Mijn doorzettingsvermogen en empathie zorgt ervoor dat ik samen met mijn kinderen hun grenzen kan verleggen. Opgeven staat niet in mijn woordenlijst. In mijn vrije tijd probeer ik rust te vinden in het sporten, lezen en genieten van mijn gezin.
Juf Iris Sorce

Juf Iris Sorce

"Educating the mind without educating the heart is no education at all"
Ik ben juf Iris en ik ben de jongste van het team. Ik ben een optimistisch persoon en probeer zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen. Ook ben ik een durver, maar als we het hebben over echte durvers, dan zijn het wel kinderen. Mijn doel is om dit verder te stimuleren. Ik wil dat leerlingen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid niet bang zijn om te falen. Mijn droom is om van kinderen, zelfbewuste kinderen te maken! En dit al in de lagere school.
Meester Eddy Nagy

Meester Eddy Nagy

'Plezier op school is de brandstof om graag en veel te leren!'
Ik ben Eddy, in mijn turnlessen probeer ik kleuters, kinderen of jongeren het beste uit zichzelf te laten halen. Samen leren en spelen op een fijne manier staat steeds centraal. Er is niks leuker dan kinderen stimuleren om te sporten en samen te bewegen! Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de turnzaal een plaats is waar iedereen zich goed kan voelen.
Juf Elke Severy

Juf Elke Severy

Zorgcoördinator.
Mijn taak bestaat er voornamelijk uit om leerkrachten te coachen in de klas. Samen met hen volg ik ook de resultaten van de kinderen op. Indien nodig werken we samen hulpmiddelen uit om hen doorheen hun schoolloopbaan te begeleiden. Anderzijds geef ik samen met het team beleidsplannen mee vorm. Zo kunnen we onze school 'samen' laten werken.
Juf Elly Leys

Juf Elly Leys

Zedenleer
Juf Pascale Noirfalise

Juf Pascale Noirfalise

Godsdienst