Leerkrachten

Juf Nele Haesen

Juf Nele Haesen

School
Ik ben Nele, 29 jaar. Al van jongs af wist ik dat ik met kleuters wou werken. Als kleuterjuf kan ik verschillende passies van me combineren. Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen te zingen en hen allerlei muziekinstrumenten te laten ontdekken. Ik hou van de spontaniteit en verrassendheid van kleuters. Ik ontdek graag nieuwe dingen met hen. In mijn vrije tijd ben ik dirigente van een kleuter- en een kinderkoor. Daarnaast zing ik zelf in een popkoor en ga ik regelmatig sporten.
Juf Ilse Corstjens

Juf Ilse Corstjens

"Als het even kon, koos ik voor alle dagen zon."
Juf Ingrid Tilmans

Juf Ingrid Tilmans

Juf Cindy Monai

Juf Cindy Monai

"Be the change you wish to see in the world"
Ik ben Cindy en ik ben 40 jaar. Leerkracht zijn is iets waar ik heel trots op ben. Ik heb altijd graag kinderen rond mij gehad en probeer steeds het beste uit hen te halen. Mijn doorzettingsvermogen en empathie zorgt ervoor dat ik samen met mijn kinderen hun grenzen kan verleggen. Opgeven staat niet in mijn woordenlijst. In mijn vrije tijd probeer ik rust te vinden in het sporten, lezen en genieten van mijn gezin.
Juf Iris Sorce

Juf Iris Sorce

"Educating the mind without educating the heart is no education at all"
Ik ben juf Iris en ik ben de jongste van het team. Ik ben een optimistisch persoon en probeer zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen. Ook ben ik een durver, maar als we het hebben over echte durvers, dan zijn het wel kinderen. Mijn doel is om dit verder te stimuleren. Ik wil dat leerlingen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid niet bang zijn om te falen. Mijn droom is om van kinderen, zelfbewuste kinderen te maken! En dit al in de lagere school.

Meester Eddy Nagy

Turnmeester
Juf Céline Blommers

Juf Céline Blommers

"Blijf je verwonderen, laat je overdonderen en zie in het dagelijkse, het bijzondere."
Ik ben Céline, 24 jaar ... en juf. 'Leerkracht zijn' is zoveel meer dan enkel lesgeven. Het is een passie, en dat realiseerde ik me al van kinds af aan. Kinderen iets bijbrengen, hun talenten helpen ontdekken en verder ontwikkelen, is het mooiste dat er is. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met kinderen tijdens creakampen, kook en bak ik graag ... en tegen een dagje shoppen zeg ik geen nee!
Juf Elke Severy

Juf Elke Severy

Zorgcoördinator.
Mijn taak bestaat er voornamelijk uit om leerkrachten te coachen in de klas. Samen met hen volg ik ook de resultaten van de kinderen op. Indien nodig werken we samen hulpmiddelen uit om hen doorheen hun schoolloopbaan te begeleiden. Anderzijds geef ik samen met het team beleidsplannen mee vorm. Zo kunnen we onze school 'samen' laten werken.
Juf Elly Leys

Juf Elly Leys

Zedenleer
Juf Pascale Noirfalise

Juf Pascale Noirfalise

Godsdienst